Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty /

Hlavní autor: Bothe, Carsten, 1966-
Další autoři: Kavinová, Alice
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Vašut, 2021
Vydání: České vydání první
Témata:
Konspekt: 637
Štítky: Přidat štítek
LEADER 01741cam a2200505 i 4500
001 199152
003 CZ-StSK
005 20211101092537.0
007 ta
008 210510s2021 xr a e f 000 0 cze d
015 |a cnb003328462 
020 |a 9788075412393  |q (brožováno) 
040 |a KLG001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h ger 
044 |a xr  |c CZ 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |9 24 
080 |a 637.55  |2 MRF 
080 |a 637.5.03  |2 MRF 
080 |a 641.55:637.54/.55  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Bothe, Carsten,  |d 1966-  |7 xx0044012  |4 aut 
240 1 0 |a Wildverwertung praktisch.  |l Česky 
245 1 0 |a Domácí zpracování zvěřiny :  |b výbava, bourání, recepty /  |c Carsten Bothe ; překlad Alice Kavinová 
250 |a České vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Vašut,  |c 2021 
300 |a 87 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Přeloženo z němčiny 
650 0 7 |a zvěřina  |7 ph305441  |2 czenas  |9 131736 
650 0 7 |a zpracování masa  |7 ph127676  |2 czenas  |9 131737 
650 0 7 |a zvěřinová jídla  |7 ph116792  |2 czenas  |9 17710 
653 |a kuchařky 
653 |a porcování masa 
653 |a bourání masa 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
700 1 |a Kavinová, Alice  |7 xx0041141  |4 trl  |9 81011 
910 2 |a STG001 
942 |2 udc  |c KN 
999 |d 199152 
993 |0 0  |1 316100300113  |2 udc  |4 0  |6 6415  |7 0  |9 153054  |a 171.00  |b 0  |c 284044  |d 2021-11-01  |e 1  |f DOSP  |g 641.5  |h 249.00  |i 2  |l DOSP  |r 2022-05-02  |s 2022-04-21  |t 5  |w 2021-11-01  |y KN