Proč se klepou řízky : chemie v kuchyni /
Informace pro laiky o jídle a vaření z pohledu chemika a potravinářské chemie. Autor knihy - profesor biochemie - představuje srozumitelně a vtipně široké čtenářské veřejnosti chemickou stránku vaření i chemické složení běžně konzumovaných potravin. V jednotlivých kapitolách se nejen dozvíme, co jím...
Hlavní autor: | Mikeš, Vladimír, 1950-2007 |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Dokořán,
2023
|
Vydání: | Druhé vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 664 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100308880 | 289642 | 663/664 | (neuvedeno) | Dostupné | 3x |