Proč se klepou řízky : chemie v kuchyni /

Informace pro laiky o jídle a vaření z pohledu chemika a potravinářské chemie. Autor knihy - profesor biochemie - představuje srozumitelně a vtipně široké čtenářské veřejnosti chemickou stránku vaření i chemické složení běžně konzumovaných potravin. V jednotlivých kapitolách se nejen dozvíme, co jím...

Celý popis

Hlavní autor: Mikeš, Vladimír, 1950-2007
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Dokořán, 2023
Vydání: Druhé vydání
Témata:
Konspekt: 664
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100308880 289642 663/664 (neuvedeno) Dostupné 3x