Maso pokaždé jinak : 159 receptů na přípravu pokrmů české i zahraničních kuchyní /
Autor: Dufek, Oldřich
Vydáno: (2001)
Zvěřina /
Uloženo v:
Další autoři: | Bezděková, Alena |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Praze :
Ikar,
2007
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Maso pokaždé jinak : 159 receptů na přípravu pokrmů české i zahraničních kuchyní /
Autor: Dufek, Oldřich
Vydáno: (2001) -
Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce /
Autor: Rozmarová, Olga Růžena
Vydáno: (2013) -
Vejce nebo slepice /
Autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Vydáno: (2012) -
Francouzské dobrodružství Jamese Martina /
Autor: Martin, James, 1972-
Vydáno: (2018) -
Myslivec a rybář v kuchyni /
Autor: Doležal, Vladimír, 1952-
Vydáno: (2009)