Velká kniha vaření : kuchařské postupy krok za krokem /

Ve Velké knize vaření jsme se pro vás snažili vybrat jídla typická pro jednotlivé evropské země, slavné recepty, které překročily hranice země svého původu, ale i jídla méně známá, dokonce zapomenutá. Objevíte v ní pokrmy, které vám možná budou připadat zvláštní, až exotické, ale i jídla ze vzdálený...

Celý popis

Další autoři: Berzsiová, Pavlína, 1964-, Poláček, Jiří, 1946-, Poláčková, Blanka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Slovart, 2012
Vydání: 2. české vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Pobočka

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100235025 235025 I 641.5 (neuvedeno) Dostupné 8x