Velká kniha vaření : kuchařské postupy krok za krokem /
Ve Velké knize vaření jsme se pro vás snažili vybrat jídla typická pro jednotlivé evropské země, slavné recepty, které překročily hranice země svého původu, ale i jídla méně známá, dokonce zapomenutá. Objevíte v ní pokrmy, které vám možná budou připadat zvláštní, až exotické, ale i jídla ze vzdálený...
Další autoři: | Berzsiová, Pavlína, 1964-, Poláček, Jiří, 1946-, Poláčková, Blanka |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Slovart,
2012
|
Vydání: | 2. české vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Ve Velké knize vaření jsme se pro vás snažili vybrat jídla typická pro jednotlivé evropské země, slavné recepty, které překročily hranice země svého původu, ale i jídla méně známá, dokonce zapomenutá. Objevíte v ní pokrmy, které vám možná budou připadat zvláštní, až exotické, ale i jídla ze vzdálených zemí s chutí, jež je vám blízká. Jsou zde tradiční i moderní recepty, jídla, která se objevují na jídelních lístcích vyhlášených restaurací, i pokrmy, jež se dodnes vaří podle tradičního postupu na venkově. Doufáme, že vás zaujmou nápady na nové využití známých surovin i recepty z méně běžných ingediencí, najdete tu recepty vhodné pro každodenní vaření i pro slavnostní příležitosti...Jednotlivé recepty jsou popsány krok za krokem. |
---|---|
Fyzický popis: |
496 s. : barev. il. |
Bibliografie: |
Obsahuje rejstříky |
ISBN: |
9788073916893 |