Pražská kuchařka /

Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Téměř 700 stran, 700 fotografií předního českého fotografa Tomáše Berana, 90 příběhů, 50 receptů restaurací včetně jídelních lístků významných státních návštěv a receptů pokrmů z Pr...

Full description

Main Author: Vaněk, Roman, 1969 leden 11.-
Corporate Author: Shutterstock (firma)
Other Authors: Beran, Tomáš, 1972-, Bílek, Pavel, Pražský kulinářský institut
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Prakul Production, s.r.o., 2015
Edition: Vydání první
Subjects:
Konspekt: 641
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Summary: Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Téměř 700 stran, 700 fotografií předního českého fotografa Tomáše Berana, 90 příběhů, 50 receptů restaurací včetně jídelních lístků významných státních návštěv a receptů pokrmů z Pražského Hradu nabízí tato kniha poprvé široké veřejnosti. Díky zachycení pomyslného zlomku času by tato "kuchařka" fotografií, příběhů a receptů měla ukázat současnému širokému okolí i těm, kteří přijdou po nás, jak lidé v určité době pracovali, jak smýšleli, jak vypadali, co vařili. Měla by i za desetiletí ukázat, že i v době jejího vzniku (rodila se celé tři roky) tu žili lidé, kterým nespadl úspěch do klína, ale museli riskovat a vyvinout obrovské úsilí. Přesto svou práci bez veškerého patosu milovali, a co je víc, byli na ni přirozeně hrdí..
Item Description: Název z obálky
Na hřbetu a v tiráži: Pražský kulinářský institut
Obsahuje rejstříky
Physical Description: 686 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, faksimile ; 31 cm
ISBN: 9788087737217