Zelenina : její pěstování a význam v ilustracích Zdenky Krejčové /

Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdrojem těchto látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vaření...

Celý popis

Hlavní autor: Pekárková, Eva
Další autoři: Krejčová, Zdeňka, 1944-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Aventinum, 2014
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Artia
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
316100241556 241556 635.1/.7 (neuvedeno) Dostupné 13x