Zelenina : její pěstování a význam v ilustracích Zdenky Krejčové /
Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdrojem těchto látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vaření...
Main Author: | Pekárková, Eva |
---|---|
Other Authors: | Krejčová, Zdeňka, 1944- |
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Aventinum,
2014
|
Edition: | Vyd. 1. |
Series: |
Artia
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
316100241556 | 241556 | 635.1/.7 | (neuvedeno) | Available | 13x |