Zelenina : její pěstování a význam v ilustracích Zdenky Krejčové /

Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdrojem těchto látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vaření...

Full description

Main Author: Pekárková, Eva
Other Authors: Krejčová, Zdeňka, 1944-
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Aventinum, 2014
Edition: Vyd. 1.
Series: Artia
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status Výpůjčky
316100241556 241556 635.1/.7 (neuvedeno) Available 13x