Zelenina : její pěstování a význam v ilustracích Zdenky Krejčové /

Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdrojem těchto látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vaření...

Celý popis

Hlavní autor: Pekárková, Eva
Další autoři: Krejčová, Zdeňka, 1944-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Aventinum, 2014
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Artia
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Vaše komentáře