Zelenina : její pěstování a význam v ilustracích Zdenky Krejčové /
Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdrojem těchto látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vaření...
Hlavní autor: | Pekárková, Eva |
---|---|
Další autoři: | Krejčová, Zdeňka, 1944- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Aventinum,
2014
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: |
Artia
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!